Detta med bloggningen

Hej nu tänke jag skriva en Emo text!
jag vill blogga och jag orkar det och allt men jag har inga läsare. Sen jag vad ca 10 år har jag kämpat för att få en "stor" blogg men har verkligen inte funkat ett tag hade jag många läsare men dem flästa försvann. Som jag skrev vill jag blogga men det är inte kul när så lite bloggar och inga kommentarer häller. Jag vet inte om jag ska sluta. Men jag har ingen mobil nu så jag kanske ska flytta tillbaka till devote. Jag gillar verkligen devote men när man mobilbloggar kan man inte välja kategori eller bildstorlek men nu har jag ingen mobil så det blir toppen och jag kan börja ta med mig min kamera så det kommer massor av bilder från min dag. Tror det blir devote igen då.
Och blogg adressen är http://linneajanssonn.devote.se så nu ska jag verkligen satsa på denna bloggen och jag ska sätta upp massa mål och sånt. Men kolla in på bloggen om ni vill veta vad jag har gjort dem senaste dagarna. Jag älskar er ♥
Bjuder på denna bilden tvär söta

Säger nog hejdå nu!

Orkar nog inte blogga mera.. Hhahaha ska skaffa mig ett liv nu! Men här kommer lite snygga bilder på mig och Wendela. Dagens outfit med också..


Grillning

Hej nu har jag varit ute och grillat med pappa och bror för pappa tvingade ut mig. Men sen vid 18:00 ska jag vara med wendela och några till (några eller någon vet inte) Och idag har jag bara kollat på tv och sminkat mig och plattat håret och så inget speciellt. Tänkte kolla lite bloggar och snart ska vi äta en tidig middag. Men ska göra ett inlägg snart igen.

 

 


Har ont

Hej vakande för en ett tag sen och då åt vi en stor frukost (vi i familjen) men jag åt inget för jag var inte hunrig. Sen så duschade jag och jag är sjukt trött! Så ska kanske lägga mig i sängen en stund. Men senare idag ska jag kanske vara med wendela. Ska ta lite jordgubbar och kanske tar en jordgubbs macka Love!!! aja bloggar sen eller något när jag mår bättre puss♥


Nommnonom

jordgubbar ♥♥

det jag absolut vill ha

Detta vill jag ha nu. En LV och en oddmolly tröja och två par skor. Men ska visa mamma den LV väskan jag vill ha. Så vem vet? jag vill ha den innan jag åker till lysekil och oddmollyn med om jag inte köper något från odd molly då. För i augusti har dem jätte rea i en butik där och dem har odd molly och massa mera saker så kanske kommer hem med fint?

Q/A

Smilla linnet kommer ifrån Odd Molly och det kan du köpa här

Please don't judge before you know me..


+WANT

Dem här väskorna är så jävla snygga. Jag vill ha en svart eller beige/brun men skulle inte tacka nej till en rosa. Min faster har ens sån rosa så om hon inte vill ha den ska jag fråga om jag kan få den. Dem kostar mellan 1400-1200 det bror på om man vill ha kontorväskan eller inte men jag fattar inte vad som är skillnaden men det är säkert storleken eller något.
˜
äntligen har jag en ny header kanske inte så bra kvalite men spela roll!

GLAD MIDSOMMAR

Glad midsommar!

hur firar ni?


Fun

Det är pinsamt Lite som har kollat min blogg idag!!
Men jag är glad ändå. Ska äta snart och sen ska jag och love till klara! cool bild va??

picasion gif maker


Vill Ha

Vill ha från Viktoria Secret ♥

Möta love

Hej nu ska jag sminka mig snabbt och sen möta love. Jag har kollat på disney channel hela morgonen. haha ganska ointressant. Men nu måste jag verkligen skynda mig kommer komma sent som vanligt typiskt mig.!

En skoldag eller en dag på liseberg



strawberry

Nu är desigen snart klar men kimberly ska åka iväg så kanske fixar det sista själv. Eller så låter jag det bara vara. Men jag är jätte nöjd bara att jag ska ta en ny bild som jag kan ha som header för vill ha en ny bild istället för någon gammal.. Men det  löser jag senare idag.
Jag vakande för en timmesen och åt då men nu är jag hungrig igen så jag  tänkte ta något mer att äta, och sen ska jag göra mig i ordning och möta love men jag vet inte vad vi ska göra men vi hade tänkt att köpta jordgubbar och typ äta frukost ute eller något. Men vi får göra det innan han åker till turkiet i tre veckor. ååh gud vad fuskigt vill också åka utomlands. och nu är det såhära att jag  har nästan inga bilder så det får blir lite jordgubbar muums!


collage

Gud vilken söt outfit. ååh så här vill jag verkligen gå. Jag ska kolla på hemsidor efter ljusrosa jeans/byxor.

röda shorts

oohh! har hittat de perfekta shortsen. H&m hade ett par rosa/roda shorts men dem tog slut rätt fort men dessa är toppen!

och kimberly håller på med designen nu! den kommer bli super fin. puss♥

Q/A

Vart kommer klänningen ifrån? Skit snygg! Svar: den kommer från abercrombie & fitch och kostar ca 900 kr


VILL HA NUUU

När jag åker till danmark ska jag köpa detta en sak för finnar & förpromaskar, aber-tröjan. sephora nagelborttagning, juicy parfym. nu ska jag skynda mig ut och möta love igen puss ♥

+WANT

 


Länkbyte

Kolla ellens amaziing blogg här eller på bilden för att komma till ellens blogg

I love juicy & min mammiii

Detta satt jag och mamma och kollade på förut så kommer förmodligen att bestämma hem detta från juciy hemsidan. Är så glad!! iiiiihh Love my life. Ska snart äta och så men jag får se om jag bloggar sen. Badade förut idag. Inte speciellt varmt men ska hjälpa en vän med en design. ellen om du ser detta vilket typsnitt skulle linnea ha??

En dag ska jag gå såhära


Darke & chris i bråk


brist

Hej vakande nyss. då! Och har mailat lite bilder. för jag orkar inte fixa min design själv så en söt tjej ska hjälpa mig. Riktigt snällt. Men vet inte vad jag ska blogga om ska ta något att äta och sen kolla lite bloggar och kolla på jag&johan.
har inga bilder så de får bli min header .... vet skit tråkigt

Så sant

Kom på en sak jag skriver vad jag vill ha, köper vad jag har gjort, vad jag kommer göra, Dit jag vill åka, dit jag ska åka och massa saker. Men igentligen vet ni inte så mycket om mig eller som man säger så hära att det låter som att jag har det så himla bra hela tiden..
.
Men så är det verkligen inte, Jag skulle inte kunna precis skriva om mina problem på bloggen för så öppen är jag verkligen inte. Och jag är verkligen inte den personen som säger mina problem och  det är liksom jag. Även om allt låter som att det är kul och bra och blablalala så skriver inte jag dem sakerna som är tråkigt & dåligt för allt angår verkligen inte er. Och jag försöker verkligen lägga ner så mycket tid jag kan på bloggen men det blir mindre och mindre tid. Visa dagar bloggar man mycket och andra lite.
.
Och dem bilderna jag laddar upp på facebook, instagram,  är dem bilderna man blir nöjdast med (inte den bilden över och kanske några mer men oftast) Och det är klart man ska ju inte ladda upp fula bilder. Igentligen vet jag inte varför jag skriver detta nu men detta är verkligen så sant.

svar på frågestunden

Nu tänke jag ta mig tid och svara på frågestunden då.


Jag kommer från Danmark, Korea, USA. Och sverige så klart.!
När är du född? 11 April 1999
Ditt fullständiga namn? Linnea Mehling Jansson
Favoritmat? Det finns ju massor att välja mellan, men tror jag väljer mcdonalds eller typ pizza
Favoritdryck? Fanta exotic godaste drickan ever!!
Favorit djur? Katt & hund men tror de blir katt för jag har en katt.
Hur lång är du? Lite längre en 175
Stockholm eller Göteborg? Göteborg nu men när jag blir stor ska jag flytta till stockholm om jag inte kommer till USA
Drömkille? Lite längre än mig. Och ungefär den hudfärgen som mig om inte brunare & fint hår haha. Och humor det bästa som finns..! och sen vet jag inte kommer aldrig få den dröm killen jag vill ha ändå. haha
Favorit plagg? OJJ! jag vet faktist inte kanske mina svarta tajta byxor kanske?
Varför så snygg? Föddes så!♥ j´haha
Rötter ( vart dina föräldrar kommer ifrån)? Pappa: USA & korea och Mamma: Danmark
Älskar att .....? Lyssna på Jusstiiin♥ och vara med mina underbara vännner
Hatar när......? Folk är allmänt sura
Favorit mascara? Vet inte, men just nu har jag en från loreal paris och den är rätt bra
Bästa vän? Alla mina vänner är mina bästa vänner... jhahaa
Converse eller Palladium? Converse de kommer alltid vara inne med det
Blond eller brunette? BRUNETT!! men inte om man har så mörk hår som mig. Men funderar på att göra lite slingor även om jag inte får för frisören för mitt här är så himla mörk. Har lite ljust i luggen typ.. hahaa mobbat
Jag vill resa till......? USA & london, turkiet och grekland.
Syskon? Yeeaa! en störande lillebror som är 10 snart 11år
Varför heter du lindelow? ;) Det vill ni inte veta... Okej men de är för att en person inte ska få tag på mig hihi
Kan du och jag gå på liseberg nästa vecka? Vi har redan varit bebbbe
Kan du och jag gå på men in black III snart med LN? Viisst om den fortfarande går haha.
Vad ska du göra i sommar? Vara med vänner, bada, sola, åka till liseberg, åka till lysekil & sen danmark och sova över.
Åkte du atmosfear ?? HAHAHAH neej jag vågar inte är fee
Jag kommer från Danmark, Korea, USA. Och sverige så kl
Jag kommer från Danmark, Korea, USA. Och sverige så klart.!
vilka länder är du ifrån???? Jag kommer från Danmark, Korea, USA. Och sverige så klart.!
När är du född? 11 April 1999
Ditt fullständiga namn? Linnea Mehling Jansson
Favoritmat? Det finns ju massor att välja mellan, men tror jag väljer mcdonalds eller typ pizza
Favoritdryck? Fanta exotic godaste drickan ever!!
Favorit djur? Katt & hund men tror de blir katt för jag har en katt.
Hur lång är du? Lite längre en 175
Stockholm eller Göteborg? Göteborg nu men när jag blir stor ska jag flytta till stockholm om jag inte kommer till USA
Drömkille? Lite längre än mig. Och ungefär den hudfärgen som mig om inte brunare & fint hår haha. Och humor det bästa som finns..! och sen vet jag inte kommer aldrig få den dröm killen jag vill ha ändå. haha
Favorit plagg? OJJ! jag vet faktist inte kanske mina svarta tajta byxor kanske?
Varför så snygg? Föddes så!♥ j´haha
Rötter ( vart dina föräldrar kommer ifrån)? Pappa: USA & korea och Mamma: Danmark
Älskar att .....? Lyssna på Jusstiiin♥ och vara med mina underbara vännner
Hatar när......? Folk är allmänt sura
Favorit mascara? Vet inte, men just nu har jag en från loreal paris och den är rätt bra
Bästa vän? Alla mina vänner är mina bästa vänner... jhahaa
Converse eller Palladium? Converse de kommer alltid vara inne med det
Blond eller brunette? BRUNETT!! men inte om man har så mörk hår som mig. Men funderar på att göra lite slingor även om jag inte får för frisören för mitt här är så himla mörk. Har lite ljust i luggen typ.. hahaa mobbat
Jag vill resa till......? USA & london, turkiet och grekland.
Syskon? Yeeaa! en störande lillebror som är 10 snart 11år
Varför heter du lindelow? ;) Det vill ni inte veta... Okej men de är för att en person inte ska få tag på mig hihi
Kan du och jag gå på liseberg nästa vecka? Vi har redan varit bebbbe
Kan du och jag gå på men in black III snart med LN? Viisst om den fortfarande går haha.
Vad ska du göra i sommar? Vara med vänner, bada, sola, åka till liseberg, åka till lysekil & sen danmark och sova över.
Åkte du atmosfear ?? HAHAHAH neej jag vågar inte är feeg!

kommer bli min ♥

Har gått runt med någon av dessa tröjorna idag & igår haha snode ellens. Men när jag åker till danmark kommer jag att komma hem det någon av dessa men vet inte om jag ska välja den åt höger eller vänster men tror de blir den åt vänster. Men jag får se hur det blir. HAHA men nu skulle väll kanske kunna skriva en kommentar vilken ni tyckte va finast?

Sov hos Ellen med edom&hanna

hej sitter hos ellen nu och alla är fortfarande kvar. Men nu kollar vi på film. Och vi har ätit och lite sånt. Men igår så typ gjorde vi inget speciellt men det var fortfarande kul. vi var inne på omegle&chattrolet(stavning) och typ sminkade oss och så försökte jag och ellen sätta på oss lösnaglar men vi hittade inget lim så vi tog nagellack men dem flästa näglarna åkte av med engång haha. Men nu har jag mörkbeiga (stav) naglar med glitter på. Riktigt tjusigt faktist... Men hanna&edom har fortfarande pyjamas och ellen&jag har mjukisar. Sköönt. Men ska fortsätta look on the movie... aha.
det känns verkligen inte som sommarlov. Men hoppas vädret blir bättre.!


Dag på liseberg

idag var vi ett tjejgäng (hanna, arina, ellen, edom, fanny, wilma, emma, frida) på liseberg. Vi kom dit vid typ 13.30 och åkte hem vid 20.30. Efter det åkte jag hem o packade saker för att jag ska sova över hos Ellen.
När vi sedan kom hem till henne så gjorde Linnea (ellens syster) omelett till oss för vi var typ as hungriga ;)
Nu ska jag fixa lite blogg grejer och sedan kanske vi tittar på en film typ..
Det är jag, edom & Hanna som ska sova hos ellen!


Ellens snygga skärp!


Liseberg idaag

Sötnows yaoiu ska på liseberg med några fina vänner.


rensar mail

Har inte kollat min mail på ett tag pga min telefon är paj så får kolla igenom det nu inne på datorn. Orkar inte kolla igenom 48 st. Kanske låter lite men de är rätt mycket om man tänker efter.

någon??

Orkar inte med min bloggdesign.. Och vet inte hur jag ska ha den häller så kan kan någon hjälpa mig med en bloggdesign?

home

Har förlåtat jävligt mycket läsare på denna hära helgen. Vilken inte är så kul. Men ni kommer väl tillbaka?
Aja igår skrev jag är långt inlägg men så klart dampade internetet så allt försvann. Men tänkte berätta lite om vad vi har gjort. Vi har kollat på massa film för det har kommit lite regn. Men det gjorde inget. Men vi åt massa godis och chips, glass. Mumms.! men i lördags tror jag det var så åkte vi till godisgryvan och köpte godis och sen så åkte vi till horlasjön och badade. De var värkligen kallt men skit samma. Det var skönt sen efteråt. Men nu har jag kommit hem då och ska ta mig något att äta och sen ska jag kanske ringa någon, Får se om jag orkar. Men ska kolla lite bloggar och sen får jag väl ta och blogga lite. sktisamma om bilden är lite..


F1

Hej sitter nu och äter lite chips och vi ska äta om ett tag. Vi har kollat på 2 filmer och håller på med den tredje och så har vi bastat så nu är vi freeezz! hhahah vi trivs i våran lilla stuga. men nu ska vi fortsätta kolla. bloggar i morgon när jag kommer hem. och på måndag och tisdag ska jag på liseberg så tagga!! image description

Sommarställe

Sho vi sitter ute och typ snackar kanske ska sova på Hannas sommarställe i dag ändå kommer inte bli någon bloggning om hon inte tar med datorn.


Insta bilder

Är med mina 4 bebbes vi ska ut lite inta bilder haha fint..


YOLO

kom hem nu då. det blev ett par blåa chipies är nöjd. sitter och mumsar på en polkagris (det är hallon smak) men jag orkar inte plocka fram kameran. Men ska vara med love ute antagligen. det blev ingen liseberg idag då. Men ska dit nästa vecka med min bebbe. Men det blir nog hannas land i morgon då.! F1 (någon som fattade den?) ajaj bloggar sen see ya


på väg

Hej igen håller på att fixa mig förfullt jag har as brottom ska ta spårvagen som går 11:11 och om jag missar den är jag död.. Men har sminkat mig så  ska bara ta på mig. Ni får nog se dagens outfit i kväll eller så jag vet inte riktigt. Men jag har på mig ett biege linne och jeans och tommy hilfiger ballerina. ååh sommar!

zara

Två saker jag ska köpa är den tukosa kjolen och den stickade tröjan och dem sandalerna kommer jag angligen också få. Men har gjort ett lite kollage haha.. Blir ingen liseberg idag då.. inte vad jag vet iaf. Men jag kanske går med någon annan. Men i morgon ska jag kanske följa med till hannas land och sova där en natt vi skulle igentligen åka idag med de hände en sak. Puss ♥

dagen;

Hej kom hem nyss. Idag var jag på liseberg en stund och sen åkte jag hem och åt och sen var jag hemma ett tag och sen gick jag till hanna och love var där och vi kollade på massa videos. Och sen gick vi ut och sen skulle vi hem. Och nu är jag hemma och väntar på att love ska ladda upp en bild men han är väldigt seg. haha.! jalla love om du ser detta. aa imorgon ska jag på liseberg igen men först ska jag hämta ut ett par skor. Och sen så ska jag nog kolla på lite film eller något. Här kommer en bild från alldeles nyss. När vi var ute. ahaha

Den här bilden bjuder jag verkligen på haha


frågestund

Då drar jag igång en frågestund svara på alla frågor. Och jag får se när jag avslutar den också.


tagga liseberg idag då

Idag blir det liseberg kommer inte kunna blogga men bloggar när jag kommer hem eller i morgon ha en toppen bra dag puss ♥


want

Wantii! haha nej men behöver en ny bikini för min är förliten även om jag köpte den detta året. Skulle igentligen köpt en på stadium med volanger i ungefär samma färg som bikinin under. Men så klart ska den ta slut. Så jag kan inte köpa den. Så det får nog bli denna. Och jag vill ha en söt pyjamas haha.

shorts

skit söta & fina shorts från gina.

skolavslutning

Hej vaknade vid 08:00 och då smsade jag narin att vi skulle vakna men hon hade precis vakna så vid typ 09:00 så började vi skypa och nu är diana och wendela med i samtalet. Men idag kommer vi få sommarlov. Och på fredag bli de typ liseberg då. Vi vet inte säkert vilka som följer med för dem kan inte bestämma sig (stavning fick hjärnsläpp) Men jag har på mig en turkos klänning och svarta ballerina och en jeansjacka. Men de är både bra och dåligt att vi får sommarlov.  Fiiin bild haha passar inte in inlägget men spelaroll!!


design

Seriöst orkar inte bry mig om min design. Imorgon har jag skolavslutning vid 12:15 men jag vet faktist inte om jag vill ha sommarlov än. aja ska gå ut nu.

Text

Tänkte skriva ett inlägg om arielle då. Hon är snäll och snygg men ibland lite töntig och irriterande ibland. Haha kommer inte på något men de var någon som tvingade mig att skriva detta kan tyvärr inte säga namnet hehe!! Hon börjar på A och slutar på rielle. Hahaha


chattar med bebbes

Shoo! nä men hej sitter hos wendela och har det mys. Ska sova här och chattar med mina två bebbes! älskar dem så hääääär mycket. Har inget mera att säga. Puss
Fett fin brud


Nya ballerina

Hej jag var i stan idag och fick med mig ett par Tommy Hilfiger Ballerina är jätte nöjd. Dem kanske inte ser så fina ut på bilderna men dem är jätte fina i verkligheten. Och så fanns det Chipies men det står mellan dem blåa och vita. Men tror nog kanske att det blir dem vita men vi får se. Men ska vänta på att mina föräldrar ska komma hem och sen ska jag göra mig i ordning och gå till wendela för jag ska sova hos henne. Och sen ska jag till lek & buslandet men klassen vid 12:30 skönt med sovmorgon. Men ska börja packa min väska. Pussar Linnea
Dom är köpa på Johanssons och gick på 1100 :-

Sweet 13

... Skoja men är hos Wendela. Vi har det fet men ska hem snart. Och mina naglar är as fina... Eller inte. Haha orkar inte med mitt liv the best day of My life. Vill inte ha sommarlov kommer sakna mina 7 bebbes så sjuk mycket. Fin bild orkar inte bry mig rätt söt ändå.

 

image description

 


STAN

Hej sitter hemma hos wendela nu. Men vi var i stan förut och kollade runt och så åt vi på donken och sen gick vi till Åhlens och köpte tippar och fixade det mn vi är inte klara så vi ska fortsätta. Men bli nog liseberg med David, Arielle & Oscar på fredag. Men ska fixa guldpasset på torsdag så då ska jag gå dit med den bäst bebbe Wendela KB zöller ♥ Bjuder på denna bilder asså !!

Måste ha min mobil innan sommaren

Hej vaknade nyss. Orkar inte med min design. Men den får se ut såhär. Men går dagen av allmänt mysig. Har ätit men inte gjort något annat. Men jag måste ta på mig och sen vid 14:00 ska jag möta upp Wendela för vi ska till stan. Vill spara pengar men ändå så vill jag ha nya toppar funderar att köpa en t-shirt inne på Tessie (tror jag) Men jag får se om jag får med mig något hem. Men ska ta något att äta för jag ät vid ca 11 men har blivit lite hungrig. Igen. Åååh min mobil måste bli lagad innan juli och augusti för måste kunna ta bilder i danmark & lysekil och allt sånt. För annars kommer jag inte kunna mobil blogga och bloggen kommer bli tråkig. Fast nu måste jag ta på mig. Och i morgon ska jag till stan och köpa skor till klänningen. Tror det bli ballerina eller Chipies.

New in

Hej kom hem alldeles nyss. Trodde jag skulle komma hem vid 21:00 men kom nu. Jag var i Allum och jag fick med mig en klänning och min bror fick 5 klädesplagg och ett par converse men aja. Det fick bli en turkos istället för den oranga, vita, lila/rosa för den fanns inte i min storlek och denna var finnare. Men jag vet inte vilka skor jag ska..? har någon något tips? Ah men det var iaf vädligt mysigt var massa folk. Först så kom vi och sen åt vi massa gått utomhus. Sen så "lekte vi barnen" och dem andra satt och pratade och efter en stund blev det fika och det var jätte gott. Sen så kollade vi massa bilder och så öppnade jakob sina packet och han fick en gitarr, pengar och kalsonger men  efter ett tag råkade han paja ena strängen men han gick till en som kunde laga den och det tog 5 min. Men det var en jätte söt bebis med som jag höll hela tiden. ååh hon var as söt. Nu ska jag lägga mig i sängen och äta vinduvor och kokosbollar och choklad.. Mummms ♥Juste jag fick en sen present av några i min släckt :D
Hahaha min mobil funkar inte och orkar inte plocka fram kameran så himla fult när man tar kort med ipaden i speglen...

Shell top

vit



Juni 9, 2012

Hej nu är desigen  strax klar. Grunden är klar om man säger så..
Men snart kommer min faster och hämtar mig får då ska vi åka till Allum och köpa avslutnings kläder och sen så skulle hon typ köpa gummistövlar heh! Men efter det ska vi åkta till mina syslingar för den ena fyller 14 så vi ska fira honom. Kommer bli jätte mysigt. Och om jag inte kommer hem för sent så ska jag sova hos wendela. Men vi får se. Men jag måste platta mitt hår nu för hon kommer om 20 min. Puss bloggar kanske hos dem eller så bloggar jag ikväll hemma.
Detta har jag på mig: Linne-hm/jeans-ginatricot/ Men jag kanske köper någon topp i stan och har på mig den på kalaset.

ångrade mig

Detta är bara lite tillfälligt design men den får faktist funka. Men idag var jag i skolan som vanligt. Och jag och wendela gick till hannas skola och väntade på henne och sen så gick vi till mig och åt sen skulle hanna åka till sitt land och då var jag och wendela kvar sen följde jag med henne hem och så skulle hon äta och sen var hon klar och då gick jag hem för då skulle jag äta sen har jag inte gjort något speciellet. Förutom att jag gick upp till affären och köpte godis medans pappa kollade på Fotbolls EM! haha. Men ska nog bara på liseberg med Arielle för det hände en sak. Men i morgon ska jag på kalas.

Sola

Hej har legat i solen hela dagen. Efter vi vaknade så åt vi och efter det gick jag hem och så åkte vi till min farmor. Kommer hem vid 18:00 och ska vara med någon vet inte riktigt vem för dem flästa är på liseberg. Men jag får se vad jag gör. Men vi ska äta här. Men jag har försökt sola men det har nog inte gått så bra för jag tror inte jag tvättade bort mitt smink så bra men jag får se. Tog lite fina bilder i solan!! aha



Homie

Heej!! Sov hos love och har precis vaknat, blev inte så sent igår men ska kanske vara med Alexandra & Wendela men vet inte om jag hinner. Men vi får se.

 


ben & jerry's

Hej nu har jag kommit hem och fick ihop 125 kr as lite men spela roll fick iallafall ihop mer än hundra kroner. Fick en kommentar av arielle så försöker få tag på henne nu. Men fick tag på henne nu. Vi pratade lite och bestämmde att vi skulle på liseberg den 15 juni ska faktist bli kul. Träffa david, arielle & oskar om han hette så!! aja ska äta snart och sen ska jag vara med Love och kanske sova hos han. Men längtar tills den 15 juni kommer bli fet.!
lisebergs outfit



Färgade jeans

Ja nu har jag tagit på mig och ätit men det lär inte bli några outfits bilder häller. Men nu ör det inne med färg jeans och jag tycker väll att det är sådär. Dem som är snygga på denna bilden är dem vita beige och dem vanliga jeansen. Men kommer inte bli någon outfit bild om jag inte tar kort med systemen, Ajaja måste gå snart fför idag ska vi samla in pengar. Puss ♥

En fin sommar outfit

skulle vara as fint med denna outfiten en kväll och sitta på en klippa och äta gott med någon man gillar ♥

Tea



mums! sitter framför datan och dricker ett jätte gott te !♥


jaha då har jag ingen mobil då!!

Jaha! var ute vid 19:00 och skulle möta upp Love och då skulle jag öppna den stora portdörren och då tappade jag min mobil på marken och så var det sten. Och så tog jag upp den och jag ba yees inga sprickor den klara sig säkert och sen så klickade jag på mitten knappen och så klart funkar den inte och jag prövade massa sätt men inget funkar.. Jahaa då har man ingen mobil då.. Så förvänta er inte mycket bloggning jag får göra lite tidsinställda inlägg som jag publicerar på morgonen och sen när jag kommer hem bloggar jag som vanligt. Vi ska lämna in den på lagning nästa veckan så 2-3 veckor utan mobil. Och jag tänkte jag kan ändå ta min gamla sony ericsson mobil men nej har inget kontantkort till den. Ajaja klarar mig nog.. Jag kommer iaf vara mycket socialare och inte lika dryg så det är ett stort plus men kan inte lyssna på musik. Trodde faktist att jag skulle bli mycket ledsnare men nepp!! Men jag kommer klara mig.. hoppas jag att jag får en ny fast jag får välja en ny men då ska jag gå med skal och plast för jag hade ingenting på den, typsikt mig först kameran och nu mobilen vad ska jag förstöra nu??



YELLOW BIKINI

Denna bikini ska jag köpa men överdelen är slut i min storlek och jag ska kanske beställa den rosa men jag är väldigt osäker men tror att jag väntar och beställer denna gula istället. Synd att den var slut just idag.


Ballerina

ååh dem var söta! lite för glansiga för min del då men annars var dem jätte söta och billiga

Kort måndag

Jaha!! Blev ingen bloggning i skolan men jag började 09:30 och sen hade jag nästan två timmars bamba rast och så slutade vi 14:00 skönt kort dag. Men i morgon ska vi samla in pengar på stan till ett barnhem i Mexico. Jag ska gå med narin, wendela, Diana skulle följt med men hon ska träffa en kille istället för hon har redan lämnat in pengar. Men vi tänkte äta lunch på stan också för jag tror inte vi får någon mat i bamba men spela roll vi kommer äta i stan. Men ligger i sängen och slappar orkar inte göra något. Bloggar snart från datan. Ska städa upp på rummet först och ta en dusch och raka mig och kolla på lite missade saker. Blev ett långt inlägg igen men här får ni lite arkiv bilder! Pussar Linnea


Rosa shorts

Dem här shortsen är så fina. Vill ha rosa shorts så fint alltså eller det spelar ingen roll vilken färg något färgglatt iallafall.


Wants


Why we Need school ?

Jaha idag är det måndag och skola igen och det är dåligt men men det är bara några få dagar kvar tills skolavslutning. Slutar på nästa onsdag. Och Hanna vill att jag ska vänta på henne när hennes skola är där men vi får se hur jag gör. Men iallafall har tagit på mig sminkat mig så jag är klar. Får bara inte glömma och lämna in en lapp för vi ska gå med bössor på stan och samla in pengar till ett barnhem i Mexico. I morgon så ska till skolan vid 08:30 för att hämta bössorna. Men ska borsta tänderna och snart gå. Laddar upp dagens outfit sen så ni får se den. Men ska göra lite collage om vad jag vill ha när jag kommer hem. Ska köpa en ny bikini väljer antingen rosa eller gul får se, det lutar mot gult (det är lime gult, skrik gult) nej! Men nu måste jag göra mig iordning börjar om 30 min ska ner till Redbergs också. Puss Linnea


mitt nästa köp


halsband

Mitt nya halsband som jag fick av karina. Tack ♥ mamma vill ha ett sånt så hon kommer nog låna det men jag kan nog ha på mig det någon gång. Bara 4 eller 3 skoldagar kvar. Känns skönt med
mer än en månads lov. AAH det är nog inte bara jag som längtar så hääär jävla mycket!
Puss på er så länge!


ny solo + bikini



Ny bikini & tidning. Men tror dock inte jag kommer använda den.


Långklänning

Åh denna långklänningen ska Mamsen köpa till mig. Var i stan idag med mamma och Katarina och kollade på skolavslutnings kläder och hittade ett par shorts på vila och en topp på vila också så det kommer bli jätte fint. Och sen på Vera moda såg vi denna klänningen så blev tvungen att pröva den och den satt helt perfa så denna ska bli min kommer sitta fint med en snygg solbränna och chipies (vita ska det vara) så fint. Idag blev det ingen bra bloggning men jag bloggar snart igen pussi!❤


svar på kommentar

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Blogga mera! Och kan inte du ta bild på din skärm på mobilen så man ser vilka appar du har? Du borde lägga upp mer inspirations bilder, outfits och saker du köper & sånt du vill ha. Jag älskar din blogg!
Svar: ja! jag ska ladda upp mera inspirations bilder och outfit kommer idag. Och jag ska till stan snart och köpa avslutningskläder så då kommer det upp shopping. Och laddar upp saker jag vill ha sen. Tar kort på mina appar sen. Hoppas du fick svar. Tack för att du älskar min blogg ♥

hunky dory

hunky dory


Ego bilder

Hej ligger i soffan och kollar på tv och tar ego bilder. Jag ska fixa en ny header får bli en mobilbild som header för jag försökte ta kort med systemkameran men jag såg as Knas ut! Aja ska sminka mig nu.


Nourishment


Pool

Åh om jag hade bort i hus så hade vi haft en pool och det hade vart i skönt dem dagarna det har varit varmt för då kan man sola och bada så mysigt.


three things

• jag tar nästan aldrig bilder på mig själv längre har en period där jag tycker att jag är skit ful
• jag ska gå och tvätta bort min smink snart, haha
• jag kommer få en marc by marc jacobs tröja iihhhh!


Uggs

Om jag skulle ha uggs skulle jag ha någon av dessa färgerna dem rosa var faktist snygga. kanske inte till allt men något passar det säkert till. Uggs är så himla fint till vintern och sommaren funkar när som hälst plus dem är varma. Det är bra snygga vinter skor.

RSS 2.0